SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, i el que és millor, encara en conservo força a casa… la tinc en un pot d’aquests que fa el vuit, i cada cop que l’obro, la cuina queda plena de la dolçor de l’illa de les espècies… és com tornar a veure camaleons en directe.
A Madagascar en devies veure molta de vainilla, ja que és el primer país productor i també produeix una de les varietats més preuades, la bourbon. A mi, m’atrau molt el seu aspecte, potser per pertànyer a la família de les orquídies no és gaire vistosa, però sens dubte és essencial gastronòmicament parlant . Una de les espècies més sofisticades, aromàtiques i subtils. M’encanta la foto. Gràcies un cop més.
Caram, si que en saps…. m’he quedat de pasta de moniato. Però així en estat salvatge no en vaig pas veure gaire. La vainilla la cultiven per exportar-la com tu molt bé has dit, igualment que la canyella o d’altres espècies que són realment molt apreciades. El que si vaig fer és comprar-ne força. Vaig fer les delicies de ma mare, que des de llavors fa uns flams que no tenen igual.
L’has tastat?
SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, i el que és millor, encara en conservo força a casa… la tinc en un pot d’aquests que fa el vuit, i cada cop que l’obro, la cuina queda plena de la dolçor de l’illa de les espècies… és com tornar a veure camaleons en directe.
Wow!! No en voldries vendre?
Uf, no, no en vull vendre, però si t’interessa molt et puc fer arribar un parell de veines…
Doncs m’interessaria.
Doncs t’escric un mail i quedem d’acord….
A Madagascar en devies veure molta de vainilla, ja que és el primer país productor i també produeix una de les varietats més preuades, la bourbon. A mi, m’atrau molt el seu aspecte, potser per pertànyer a la família de les orquídies no és gaire vistosa, però sens dubte és essencial gastronòmicament parlant . Una de les espècies més sofisticades, aromàtiques i subtils. M’encanta la foto. Gràcies un cop més.
Caram, si que en saps…. m’he quedat de pasta de moniato. Però així en estat salvatge no en vaig pas veure gaire. La vainilla la cultiven per exportar-la com tu molt bé has dit, igualment que la canyella o d’altres espècies que són realment molt apreciades. El que si vaig fer és comprar-ne força. Vaig fer les delicies de ma mare, que des de llavors fa uns flams que no tenen igual.